Λύσεις Ηλεκτρονικού Εμπορίου & Κατασκευή Ιστοσελίδων στην Κύπρο

ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ

Είμαστε μια ομάδα έμπειρων προγραμματιστών με εξειδίκευση στο σχεδιασμό και κατασκευή ηλεκτρονικών καταστημάτων με μεγάλο όγκο προϊόντων και λύσεις για χονδρεμπόριο.  

Για Νέες Επιχειρήσεις

Ιδανικό πακέτο για νεοσύστατη επιχείρηση που αναζητά έναν τρόπο πώλησης των προϊόντων στο διαδίκτυο.

Ανάπτυξη Ηλεκτρονικού Καταστήματος

Ιδανικό για διαδικτυακά καταστήματα που αναζητούν λύσεις και νέους τρόπους για να αυξήσουν τα έσοδα και το πελατολόγιο τους.

Ξεκινήστε τις Ηλεκτρονικές Πωλήσεις

Ιδανικό πακέτο για ένα φυσικό κατάστημα που αναζητά να αυξήσει τις πωλήσεις του μπαίνοντας στο ηλεκτρονικό εμπόριο.

Λύσεις Xονδρεμπόρων

Ισχυρή λύση για χονδρεμπόρους και καταστήματα μεγάλων δεδομένων που απαιτούν ενοποίηση με σύστημα ελέγχου αποθεμάτων.

Ηλεκτρονικά Πολυκαταστήματα

Μια διαδικτυακή πλατφόρμα αγοράς πλούσια σε χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια επιτυχημένη διαδικτυακή επιχείρηση.

Σχεδιασμος & Κατασκευή Λογισμικού

Μας αρέσουν οι προκλήσεις, ενημερώστε μας για τις ανάγκες σας και θα δημιουργήσουμε λύσεις σχεδιασμένες να καλύψουν τις ανάγκες σας.

Σχεδιασμός και κατασκευή ιστοσελίδων

Η Fosetico είναι μια ομάδα επαγγελματιών με έδρα τη Λεμεσό της Κύπρου, με πάνω από 40 χρόνια συνδυασμένης εμπειρίας στον σχεδιασμό ιστοσελίδων και την ανάπτυξη λογισμικών.

Ειδικευόμαστε στη δημιουργία ηλεκτρονικών καταστημάτων με προσαρμοσμένες λύσεις που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη.

Συνεργαζόμαστε με μικρές έως και με μεγάλες επιχειρήσεις να αναπτυχθούν και να αυξήσουν τις πωλήσεις τους διαδικτυακά με εξειδικευμένους ιστότοπους, κάνοντας τους στόχους τους, στόχους μας.

Πολλαπλασιάσουμε τις πωλήσεις σας

Δημιουργούμε ηλεκτρονικά καταστήματα με ενσωματωμένα εργαλεία αυτοματισμού, εργαλεία μάρκετινγκ και προσθήκη σε marketplaces για να αυξήσουμε των αριθμό πωλήσεων.

10X το εισόδημά σας, 10X οι πωλήσεις σας

Αυξήστε το εισόδημά σας, κερδίστε περισσότερες πωλήσεις και πελάτες προσθέτοντας αυτόματα τα προϊόντα σας στις μεγαλύτερες αγορές του κόσμου.

Μειώστε το κόστος σας και εξοικονομήστε χρόνο

Μειώστε το κόστος σας κατά το ήμισυ και εξοικονομήστε ώρες εργασίας με τις ενσωματωμένες αναφορές και τα εργαλεία αυτοματοποίησης.

Fosetico

Οι φοβεροί πελάτες μας

Athlokinisi
PriveSports
Mamatoto
Toyo Tires
RCB Bank
Limassol Marathon
San Siro Sports
Donuts Company
Natiotis
Klimacontrol
Mamastars

Οι καλύτερες λύσεις ηλεκτρονικού εμπορίου

Χρησιμοποιούμε τα ειδικά κατασκευασμένα ERP και CRM για τους ιστότοπους και τα ηλεκτρονικά καταστήματα των πελατών μας. Δεν χρησιμοποιούμε δωρεάν εργαλεία ανοιχτού κώδικα. Όλα είναι κατασκευασμένα από εμάς, επιτρέποντάς μας να καλύψουμε όλες τις ανάγκες των πελατών μας και καθιστά τους ιστότοπους και τα ηλεκτρονικά καταστήματα μας εύκολα επεκτάσιμα και πιο ευέλικτα. Μπορούμε να προσφέρουμε δυνατότητες και λύσεις για την επιχείρησή σας όπου οι ανταγωνιστές μας απλά δεν μπορούν.

Τα websites και τα e-shop μας έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί για να προβάλλουν την επιχείρησή σας και να αυξάνουν τις πωλήσεις σας. Ωστόσο, καταλαβαίνουμε ότι κάθε πελάτης είναι μοναδικός και οι ανάγκες του μπορεί να διαφέρουν από τους άλλους. Γι 'αυτό δημιουργουμε για κάθε πελάτη μας ξεχωριστα έναν μοναδικό αισθητικό σχεδιασμό για την διαδικτυακή τους παρουσία και έναν προσαρμοσμένο αλλά αυτο-ανανεώσιμα websites ή e-shops με βάση τις ανάγκες και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Ειδικευόμαστε με ηλεκτρονικά καταστήματα με μεγάλες βάσεις δεδομένων και έχουμε ήδη ενσωματώσει το CMS μας με πολλά προγράμματα λογιστικής και τιμολόγησης, και συνεχίζουμε να προσθέτουμε περισσότερα. Εάν θέλετε να συνδέσετε το ηλεκτρονικό σας κατάστημα με οποιοδήποτε λογισμικό που χρησιμοποιείτε ήδη ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε, μπορούμε να δημιουργήσουμε τη γέφυρα μεταξύ του λογισμικού που χρησιμοποιείτε και του νέου σας ηλεκτρονικού καταστήματος.

Μπορούμε να βοηθήσουμε να πολλαπλασιάσετε τις πωλήσεις σας, τοποθετώντας και διαθέτοντας αυτόματα τα προϊόντα σας στις κορυφαίες αγορές και τους κορυφαίους ιστότοπους σύγκρισης τιμών της Ευρώπης. Αυξήστε τις πωλήσεις σας οργανικά, έχοντας τα προϊόντα σας στο Amazon, το eBay, το PriceRunner, το Skroutz, το BestPrice και πολλά άλλα.

Προσφέρουμε έναν μεγάλο αριθμό από ενσωματωμένα εργαλεία για να βοηθήσουμε την επιχείρησή σας να εξοικονομήσει ανθρωποώρες και να μειώσετε το συνολικό κόστος σας, από τις αυτόματες εισαγωγές προϊόντων έως τη αποστολή των προϊόντων και την εκ των προτέρων διαχείριση παραγγελιών.

Ο ενσωματωμένος διαχειριστής ενεργειών προώθησης προσφέρει μια επιλογή προτύπων μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και σελίδες με φόρμες εγγραφής, έστι ώστε να μπορείτε να δημιουργήσετε μόνοι σας χωρίς πρόσθετο κόστος έξυπνες στρατηγικές μάρκετινγκ για να αποκτήσετε νέους πελάτες για την επιχείρησή σας. Ο διαχειριστής ενεργειών προώθησης μας θα στέλνει επίσης εκ μέρους σας αυτοματοποιημένες καμπάνιες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στους πελάτες σας σε τακτά χρονικά διαστήματα με τις προσφορές και τα νέα προϊόντα σας.

Από τον πίνακα ελέγχου του e-shop σας θα παρακολουθείτε την απόδοσή σας και θα δημιουργείτε αναφορές πωλήσεων, επισκεψιμότητας και μάρκετινγκ που θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε μια σταθερή στρατηγική μάρκετινγκ.

ΑΠΟΚΤΗΣΤΕ ΤΟ E-SHOP ΣΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΤΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΣΑΣ

Εσείς έχετε τα προϊόντα, εμείς έχουμε τον τρόπο να αυξήσουμε τις πωλήσεις σας.

7000 90 21

info@fosetico.com

Λεμεσός, Κύπρος

© 2020 Fosetico. All rights reserved.